top of page

Fashion Revolution má novou Ambasadorku

Kdo neslyšel o Fashion Revolution, určitě zaznamenal #WhoMadeMyClothes, kterého je minimálně v dubnu plný instagram. Pokud ale stále netušíte, nebo jste nad tím nikdy moc nehloubali, jedná se o neziskovou organizaci zabývající se odvrácenou stranou mince módního průmyslu. Protože za vším tím pozlátkem, které vídáme v reklamách, katalozích a ve výlohách, je spousta špíny.

Jejím cílem je upozornit na jednotlivé problémy v dodavatelském řetězci konečné zákazníky a dát jim moc, v podobě výše zmíněného hastagu, dožadovat od svých oblíbených značek transparentnost.

Prozatím se o tomto tématu nebudu rozepisovat, neboť o "slow fashion" (tedy módě, která nepodléhá rychlým změnám) bude skoro celý blog. Pokud se chcete dozvědět něco více hned, koukněte na stránky Fashion Revolution.

Já se o změnu módního průmyslu zajímám už přes 2 roky, a proto jsem velmi hrdá, že letos budu moci právě pod hlavičkou Fashion Revolution zorganizovat několik eventů zde v Melbourne.

Jedním z nich je moje prezentace s názvem "Loved Clothes Last", kde budu mluvit o několika konkrétních problémech v dodavatelském řetězci a nabídnu i mnoho způsobů, jak změnit naše konzumní zvyky. Podívejte se na moji pozvánku, a pokud jste momentálně v Melbourne a chtěli byste se na organizaci podílet, vyplňte prosím tento formulář.


bottom of page